Alien Robots Spilleautomat på Nett

Alien Robots er en fantastisk spilleautomat fra spillutvikleren Net Entertainment. Dette er en hyllest til animerte roboter og til fans av disse generelt. Dette er en spilleautomat med strålende grafikk og morsomme lyder som minner om dine favorittroboter gjennom tidene.

Spilleautomaten Alien Robots har:

  • 5 hjul
  • 3 rader
  • Jokere
  • Scattersymboler
  • En gratisspinnmodus som gir deg muligheten til å vinne nesten uendelig med re-spinn.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Tema og spesialiteter
Det som gjør denne spilleautomaten unik er at den ikke har tradisjonelle gevinstlinjer, men 243 ulike måter å vinne på. Dette gjør spillet ekstra spennende og ikke så forutsigbart som mange andre spilleautomater. Spillet kan også spilles fra både PC, Mac, nettbrett og alle typer mobiler, helt uten noen form for nedlasting. Spillet spilles rett fra nettleseren din. Temaet er lekent og underholdende i seg selv. Symbolene er leketøyroboter som du kanskje husker fra din egen barndom. Robotene finnes i alle regnbuens farger og gjør spillet fargerikt og veldig sprekt. Wildsymbolet er en hvit robot med glødende rosa øyne og rundt hodet hans lyser en slags grønn hjerne som sender ut lyn når den aktiveres. Scattersymbolet er en klassisk UFO. Bakgrunnslydene i spill med roboter som tema går ofte i den fellen at de kan bli svært ubehagelige å høre på etter å ha spilt spillet en stund. Slik er det ikke i dette spillet. Disse lydene er en del av spillopplevelsen. Lydeffekter i spillet minner om klassiske videospill-lyder, men bærer preg av digitale klanger som er nedtonede.

Funksjoner
Funksjonene i dette spillet er ganske grunnleggende, og inneholder alle funksjoner en god spilleautomat skal ha, men noen skiller seg også ut som nyskapende. Hvis du er heldig nok til å lande på tre eller flere scattersymboler, da aktiverer du gratisspinnmodusen som setter i gang en morsom bonus kjedereaksjon. Under gratisspinnmodusen, vil wildsymboler vises på hjulene, som igjen utløser en utvidet sticky wild-funksjon. Disse symbolene klistrer seg altså fast til hjulene og kan vise seg å bli ganske så innbringende. Deretter utvider de seg til å dekke hele hjulet og setter seg fast i posisjoner, mens de andre hjulene spinner på nytt for å gi deg nye sjanser til å vinne høyere gevinster. I gratisspinn-modusen vil du altså få muligheten til re-spinn, som holder på helt til du til slutt vinner, hvis nevnte sticky wilds da dukker opp på en rad.

Konklusjon
Digger du roboter og ikke minst retro-utgaver er dette spillet for deg. Vi digget bonusspillene så mye at vi bare må anbefale deg til å teste ut dette spillet, uansett. Er du heldig vil også gevinstene være svært gode.