Aliens Spilleautomat på Nett

De fleste voksne mennesker har sett den elleville Aliens-serien på TV en gang i livet – filmen som var så banebrytende at selv små barn fikk komme inn på kinosalene og beskue de vanvittige effektene man ikke hadde sett maken til tidligere. Aliens er en kultfilm, en film som skrev historie. Net Entertainment, en av verdens største spillutviklere, valgte å vekke den klassiske filmen til live igjen i år. Net Ent kjøpte ut rettighetene til Aliens-filmen for deretter å skape en fantastisk spilleautomat med fokus på den fryktinngytende filmserien.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn
 

Den mørke stemningen settes fra start, der en introduksjonvideo tar oss tilbake til det mørke romskipet fra filmen. Spilleautomaten har en passende bakgrunnsmusikk og symbolene stammer alle fra Aliens-filmene. De fullvokste, ekle romvesenene står bak de største utbetalingene, mens deres raskt voksende barn dekker innsatsen. Aliens fra Net Entertainment har femten gevinstlinjer, en passende mengde om man vil følge med på kombinasjonene og lære seg alle funksjoner så raskt som mulig. Wildsymbolet kommer i form av logoen til Weyland-Yutani Corp, som raskt vil vekke minner blant filmens utallige fans.

Det beste med Aliens er dog bonusspillet. Her forvandles nemlig hele spilleautomaten til et ordentlig spill med ulike nivåer og en individuell frihet man sjeldent ser på andre maskiner. Det kan virke komplisert fra start, men i løpet av kort tid vil man forstå hvordan alt henger sammen – like etter vil du kunne prøve deg på å skyte de ekle krypene i stykker for deretter å stikke av med gode gevinster som lønn for strevet. Bli med i jakten på romvesenene og rengjør skipet, så vil du bli belønnet.

Spilleautomaten Aliens er bygd i moderne grafikk, selv om Net Entertainment tydelig har satset på å følge 90-tallets forestilling om fremtidens elektronikk. Aliens er tegnet i nyanser av blått og bærer preg av 3D-symboler og mengder av små og store animasjoner som vekkes til live når man spinner hjulene. Kom deg igjennom de tre brettene med bonusspill og ban deg vei til monsterets hule, der en massakre av romvesener følges av utbetalingen av store gevinster.