Boom Brothers Spilleautomat på Nett

Det finnes en rekke ulike temaer å velge mellom når man vil sette seg ned foran en spilleautomat og ta noen spinn. Net Entertainment har mange ulike 3D-spilleautomater å velge mellom, og de fleste nettkasinoer velger å tilby dem alle. Boom Brothers er en av disse, med fokus på tre brødre som ser ut til å være i slekt med Dynamitt-Harry. Boom Brothers handler om livet dypt nede i gruver under jorden, der de tre brødrene sprenger seg frem til rikdommen.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Boom Brothers har god grafikk med veldig detaljerte symboler – disse består av ulike smilende vesener i metall, samt redskaper man finner i gruvene. Spilleautomaten fra Net Entertainment har en morsom introduksjonsvideo man bør se, og flere kule videosnutter som dukker opp etter hvert. Her finner du både wildsymboler, scattere, et morsomt bonusspill og et par lukrative funksjoner som setter utbetalingsraten på Boom Brothers høyere enn gjennomsnittet. Gratis spinn aktiveres med Free Spins-symbolet og gir triple gevinster når man vinner.

De fleste symbolene er animerte, inkludert wildsymbolet som kommer i form av en brennende bombe. Boom Brothers har også en tilfeldig ekstraspinn-funksjon, der du får spinne hjulene en ekstra gang helt gratis fra tid til annen når du ikke treffer noen kombinasjoner med det første spinnet. Gruvelivet handler i stor grad om effektive nettverk av skinner som gruvearbeiderne transporterer verdiene på. Klarer du å sette en kombinasjon med jernskinner, vil du få en saftig liten gevinst. Fullfører du nettet med skinner, startes bonusspillet der du må guide en dverg gjennom det underjordiske nettverket for deretter å bli rikelig belønnet.

Boom Brothers er et actionfylt spill med flotte farger og kule detaljer. Om Dynamitt-Harry var din favoritt i Olsenbanden, vil Boom Brothers garantert få deg til å trekke på smilebåndene. Den maksimale jackpotten er forresten på 112 500 mynter, altså godt over en million kroner om man spiller med maksimal innsats.