Cosmic Fortune Spilleautomat på Nett

Den verdenskjente spillutvikleren Net Entertainment står bak mange av de mest populære spilleautomatene på markedet. Blant disse finner man flere maskiner med progressive jackpotter – Mega Fortune og Mega Fortune Dreams er de mest kjente av dem. Net Ent nøyde seg dog ikke der, ihvertfall ikke når de så hvor populære spilleautomatene ble. Cosmic Fortune er den nyeste spilleautomaten med progressiv jackpot fra Net Entertainment, og dette er en maskin med veldig spesielle funksjoner.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Det første du vil legge merke til når du starter opp denne automaten, er det faktum at den ikke har én, ikke to, men hele tre progressive jackpotter, i tillegg til to vanlige! Det betyr fem fantastiske jackpotter man kan stikke av med, noe man aldri har sett på en spilleautomet tidligere. De tre progressive jackpottene deles opp i Mega, Major og Midi, en ordrett oppdeling som viser akkurat hvilken jackpot man bør satse på. Deretter har man de to mindre – Mini og Rapid. Sistnevnte deles ut oftest, mens de fire andre samles opp over lenger tid og kan vokse til gigantiske størrelser.

Cosmic Fortune er lett å forstå, det er brukervennlig og actionfylt samtidig som det er grafisk nydelig å se på og detaljert som bare det. Net Entertainment har her inkludert sin patenterte avalanche-funksjon, der enhver gevinstgivende kombinasjon av symboler forsvinner etter at pengene er utbetalt og gir plass til nye symboler som kan gi ytterligere gevinster. Cosmic Fortune har også et wildsymbol som forvandler seg til alle andre, et scattersymbol som spytter ut gratisspinn og en bonusfunksjon som deler ut de forskjellige progressive jackpottene. Cosmic Fortune har femten gevinstlinjer som alltid er aktivert – altså har man like store sjanser til å vinne uansett hvilken innsats man spiller med. Tematikken rundt spillet tar spilleren ut til verdensrommet, der underlige skapninger flyter rundt og gir fra seg millioner av kroner til heldige besøkende.