Dead or Alive Spilleautomat på Nett

Det Ville Vesten vil nok aldri gå av moten – stadig vekk ser vi filmer, dataspill og TV-serier bli skapt med fokus på USAs voldelige fortid. Nå har Det Ville Vesten sannelig også kommet til nettkasinoene, i form av en splitter ny spilleautomat fra skandinaviske Net Entertainment, spillutvikleren av spillutviklere. Dead or Alive er en moderne 3D-spilleautomat med nydelig grafikk og mengder av detaljer. Symbolene består av typiske ting man kan forvente å se i en skikkelig Western – whiskyglass, cowboyhatter og støvler, sheriff-medaljer og selvsagt plakater med etterlyste kjeltringer som kan fanges døde eller levende for en dusør.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Net Entertainment har også valgt å ha med kortsymboler som mulige kombinasjoner, noe som ser underlig ut på andre spilleautomater men passer helt perfekt til Western-tematikken. Dusørplakaten fungerer som et wildsymbol, altså vil den forvandle seg til ethvert annet symbol man mangler for å danne en kombinasjon. Kryssede revolvere fungerer som scatter på spilleautomaten Dead or Alive – de gir ut en god gevinst om man treffer på fem slike på rad og rekke, men det er gratisspinn-funksjonen de utløser som virkelig er verdt strevet. Når runden med gratis spinn er i gang, vil wildsymbolene nemlig sette seg fast der de kommer opp og forbli på samme sted gjennom hele runden.

Med litt hell kan man fylle hele skjermen med wilds, noe som vil gi gigantiske utbetalinger og mange brede smil. Bakgrunnsmusikken, de animert detaljene og de utallige små lydeffektene setter stemningen – denne spilleautomaten vil garantert bli en favoritt blant tusenvis av spillere som vokste opp med de klassiske filmene Tombstone og Danser med ulver. Dead or Alive har kun ni gevinstlinjer, noe som gjør det ekstra enkelt å følge med på alt som skjer. Det var jo nettopp dette Det Ville Vesten handlet om – konsentrasjon og raske reaksjoner. Så du Django på kino? Da er Dead or Alive spilleautomaten for deg.