Disco Spins Spilleautomat på Nett

Mange av oss savner gamle dager. Det virker som om ting var så mye bedre før, selv om ulike mennesker savner ulike ting. Enkelte savner 50-tallet med den raske utviklingen, andre drømmer seg tilbake til 70-tallet og hippietiden. Net Entertainments spillutviklere ser ut til å ha et savn for 80-tallet, den såkalte diskotiden – dermed måtte Disco Spins bli født.

Disco Spins er en morsom, fargerik spilleautomat med fokus på diskomusikk og diskokuler. Friske farger og kule symboler preger maskinen, som med sine små animasjoner våkner til live mens bakgrunnsmusikken (disko, selvsagt) setter stemningen. Symbolene består av enkelte tegn fra kortstokken, J til A, samt fem ulike diskodansere. Diskodanserne ser ut til å komme rett fra 80-tallet, med stort hår, klær i sterke farger og brede glis.

Disco Spins har tjue gevinstlinjer og brede innsatsmuligheter, så om du har savnet 80-tallet du også er det på høy tid å sette en fot inn i tidsmaskinen og la Net Ent ta deg tilbake til gamle dager. Selve spillskjermen er bygd opp som et dansegulv med ulike farger, og om en av danserne matcher klesfargen sin med dansegulvet vil han eller hun sprelle av gårde for deretter å forvandle seg til et hvilket som helst symbol du måtte trenge.

Diskokula er scattersymbolet – denne setter i gang en runde gratisspinn. Gratisspinnene på Disco Spins kommer i to valgfrie varianter. Enten velger man Disco Spins der hele skjermen fylles med diskodansere og scattersymboler for deretter å spinne av sted ti ganger uten noen kostnad,  eller så går man for Free Spins som fungerer på den vanlige måten, bare at alle gevinster blir tredoblet. Man kan også utvide sine gratisspinn underveis ved å treffe på flere scattersymboler, så her er det mye penger å hente. Disco Spins kan spytte ut over en million kroner på ett spinn, så ditt savn for diskoens tid kan faktisk gjøre deg til millionær.