EggOMatic Spilleautomat på Nett

Det skandinaviske selskapet Net Entertainment har vokst seg til å bli en av verdens største spillutviklere, mye på grunn av deres spesielle evne til å tenke ut av boksen. Deres spilleautomater skiller seg fra mengden, de er spennende og unike – særlig de med original tematikk. EggOMatic er noe av det rareste man kan oppleve på spillmarkedet. Spilleautomaten handler nemlig om robothøner som produserer robothønseegg. Hvem kunne pønsket ut noe sånt? Bare Net Entertainment.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

EggOMatic er en 3D-spilleautomat med endeløse animasjoner og videosnutter – sørg for å få med deg introduksjonsvideoen som forklarer temaet bak maskinen. Symbolene består av en rekke forskjellige robothøner som ser slitne ut, mens wildsymbolet er alfahanen selv. Den eggproduserende EggOMatic-maskinen står på høyre side av skjermen og spytter ut store robotegg som glir forbi over høneburene. Dukker et wildsymbol opp under ett av disse eggene, vil du stikke av med en god gevinst – alfahanen fanger nemlig egget og deler gevinsten med deg. I tillegg kan en kombinasjon dannes ved hjelp av wildsymbolet, siden det forandres til alle andre symboler.

EggOMatic-maskinen spytter også ut gratisspinn fra tid til annen, så alfahanen får gjerne komme opp så ofte som mulig for å fange disse.  Med jevne mellomrom vil disse supereggene komme i form av spredende wilds, så om alfahanen fanger et slikt vil du raskt se en stor del av skjermen bli til wildsymboler. Fra tid til annen vil EggOMatic også legge dyrebare egg på rullebåndet, med opp til 2500 mynter verdi per egg.

EggOMatic har forresten kun 20 gevinstlinjer, så det er enkelt å følge med på hva som skjer. Det meste man kan vinne på ett spinn er i underkant av en million kroner, samtidig som innsatsmuligheten går fra et par kroner til to hundre spenn per spinn. Sjekk hvorfor Net Entertainment er så populære som de er, sjekk hvor unike de kan være – EggOMatic er det perfekte eksempelet på kreativitet.