Flowers Spilleautomat på Nett

Flowers er spillet for deg som ønsker å få en vårstemning inn i hjemmet ditt og som synes at vinteren er altfor lang her i Norge. Flowers får deg til å drømme om store blomsterenger, sol og sommer. Det er nesten at man kjenner vår-lukten når man spiller Net Entertainments flotte spill Flowers.

Et mer fargerikt spill enn Flowers er det nok vanskelig å finne. Flowers har satt spor i mange nordmenn, kanskje fordi temaet er sommer, blomster og sol. Ikke nok med et herlig og morsomt tema, spillet har noen fantastiske gevinster å by på også.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Flowers gir deg:

  • 5 hjul med 30 gevinstlinjer
  • Scattere og wildsymboler
  • Bonusfunksjon som deler ut gratisspinn og hovedgevinst
  • Rask læringskurve

Spillets oppsett
Flowers er ekstremt søtt spill med 5 hjul og fantastiske 30 gevinstlinjer, som alle kan gi deg en herlig premie, uansett innsats. Du velger selv hvor mange du ønsker å spille på, men velger du alle samtidig vil jo da vinnersjansene økes betraktelig. Flowers fra Net Enterttainment er et helt unikt spill, med smilende blomster, men det er også vakkert utført grafikkmessig. Spillet har et scattersymbol, et smilende wildsymbol og en bonusfunksjon som gir gratisspinn. Den maksimale utbetalingen er 5000 mynter, men innsatsen din avgjør hvor mye denne gevinsten til slutt blir.

Spesialfunksjoner
Et bilde av en skyfri himmel er spillets scattersymbol, som tar deg med til bonusspillet. Wildsymbolet er selvfølgelig en smilende sol, og dette symbolet kan byttes ut med det symbolet du trenger for å få en vinnende gevinstlinje. Som sagt er det scattersymbolet som tar deg til bonusfunksjonen – her kan du få opptil 3 strålende sol-symboler på en aktiv linje, som gir deg spillets beste gevinst. I spillet kan du også vinne opp til 30 gratisspinn, noe som er veldig mye sammenlignet med andre spill. Ellers er spillet veldig lett å lære seg, selv disse bonusfunksjonene. Er det noe du tviler på får du svar på dette i menyens veileder som du enkelt finner på toppen av skjermen din.

Spillets helhet
Flowers har blitt et folkekjært spill og det har bare blitt fler og fler online casinoer som tilbyr Flowers. Ofte finner man også kampanjer hvor Flowers blir brukt og vi tror grunnen er at dette spillet rett og slett lyser opp skjermen din. Det er så fargerikt at det er umulig å ikke legge merke til det. Dette er spillet som kan få deg til å smile, enten om det snør eller regner på sitt verste ute. Flowers passer alle typer spillere, både de som liker å satse mye eller ønsker å spille kun for underholdningens skyld.