Fruit Shop Spilleautomat på Nett

Net Entertainment har skapt mange spennende spilleautomater gjennom tidene og de aller fleste er endeløst morsomme å spille på. Fra tid til annen må dog også Net Entertainment slappe litt av og utvikle enkle spilleautomater man raskt kan bli lei av. Fruit Shop er en spilleautomat med alle de kjente funksjonene vi har blitt så glade i gjennom årene. Den er fargerik og festlig, men når ikke opp til standarden Net Entertainment har satt selv. Symbolene består av klassiske fruktsymboler fra spilleautomatene man fant på Narvesen og lokale puber før i tiden. Kirsebær, sitroner, plommer, appelsiner og vannmeloner spinner forbi – derav navnet Fruit Shop, som betyr ”fruktbutikk” oversatt fra engelsk.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Fruit Shop er kanskje ikke den kuleste spilleautomaten fra Net Entertainment, ei heller den best utbetalende, men den er fin å se på og er absolutt verdt å ta noen spinn på innimellom andre nye lanseringer. Fruit Shop er lett og brukervennlig, men de sterke fargene kan raskt bli irriterende for øyet – her har Net Entertainment overdrevet litt med kontrasten. På den andre siden spytter Fruit Shop ut såpass store mengder av gratisspinn at man rimelig lett kan tjene inn gode summer på å ta noen runder. Man kan faktisk vinne opp til 80 000 mynter per spinn, altså over en halv million kroner. Innsatsmuligheten er veldig brede – velg mellom å satse én ussel krone per spinn, eller gå opp til vanvittige tusen kroner per spinn og prøv å kapre de største gevinstene. Wildsymbolet er i form av Fruit Shop-logoen, mens gratisspinn blir delt ut av kirsebærene. To kirsebær er alt som skal til for å sette i gang ett kostnadsfritt spinn, og med litt flaks kan du utvide gratisspinnene i det uendelige.

Fruit Shop har kun 15 gevinstlinjer, altså er det veldig lett å følge med på kombinasjonene. Derimot er det som sagt irriterende for øynene å se de sterke fargene over lenger tid, så Fruit Shop er ikke en spilleautomat vi hadde anbefalt for storspillere. Net Entertainment har mange langt finere maskiner man kan velge mellom.