Go Bananas Spilleautomat på Nett

Har vi ikke alle drømt om å ta turen til den ville jungelen og se ville dyr hoppe rundt i trærne mens fargerike fugler flyr omkring? Jungelen er kanskje langt unna, men den nye spilleautomaten Go Bananas fra Net Entertainment er aldri lenger ett par tastetrykk unna. Go Bananas er veldig fargerik, med sterke farger som garantert vil sette seg i sinnet. Symbolene består av ulike tropiske frukter, ville dyr, trommer og gamle skatter man kan se seg finne i den ugjennomtrengelige jungelen.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Go Bananas er en tematisk spilleautomat med 3D-grafikk og flere kule videosnutter som garantert vil få spilleren til å trekke på smilebåndene. Wildsymbolet er selvsagt en stor, gyllen banan – veldig passende. Det er også fem andre, spesielle wildsymboler som dukker opp fra tid til annen. Disse kommer i form av forskjellige aper, deriblant langurer, bavianer, orangutanger og gorillaer. Disse sprer seg til andre symboler og kan forvandle store deler av skjermen til akkurat de symbolene du trenger for å danne kombinasjoner. Go Bananas har derimot ingen bonusspill, men det er ikke så rart med tanke på de hyppige wildsymbolene som sprer seg rundt på gevinsthjulene.

Som alltid har Net Entertainment passet på å inkludere veldig brede innsatsmuligheter, slik at alle har råd til å prøve ut deres nye spilleautomat. Bakgrunnsmusikken, lydeffektene, alt passer fint inn i tematikken, og etter noen få minutter vil man kunne glemme seg bort og tro at man er omringet av jungel. Go Bananas spytter ut opp til 140 000 mynter per spinn, noe som veksles til over en million kroner om man satser maksimalt. Tjue gevinstlinjer er en passende mengde – slik får man faktisk fulgt med på de ulike kombinasjonene. Net Entertainment er mestere i å lage flott spilleautomater med morsomme temaer. Prøv ut Go Bananas i dag og drøm deg bort til tropene!