Gonzos Quest Spilleautomat på Nett

Net Entertainment har sluppet en rekke kule spilleautomater med spennende tema, men Gonzo’s Quest er sannsynligvis den mest populære av dem alle. Gonzo’s Quest er nemlig en av de heftigste 3D-spilleautomatene på markedet, med utrolig grafikk fra topp til tå. Spilleautomaten settes i gang med en kjapp introduksjonsvideo – denne setter atmosfæren i spillet og forklarer nøyaktig hva maskinen handler om. Her får man nemlig følge Gonzo, en spansk conquistador som er på jakt etter gull i Sør-Amerikas tropiske områder.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Gonzo’s Quest ble raskt til en av de mest populære spilleautomatene på grunn av det actionfylte temaet og den spennende reisen man får være med på. Symbolene består av ulike tegn man gjerne ser på totempæler i indianernes land, og Net Entertainment har valgt å bruke sin patenterte avalanche-funksjon i stedet for vanlige spinn. Når du trykker i gang spillet, vil symbolene falle nedover og bli erstattet av nye – treffer du på en kombinasjon, vil også disse symbolene bli borte og gjøre plass til nye, uten noen kostnad for spilleren. Det betyr at du kan treffe på mange kombinasjoner etter hverandre uten å satse noe ekstra – sett dette sammen med wildsymboler og scattere som gir ut gratisspinn, så har man en hit.

Gonzo’s Quest har ingen bonusspill, men avalanche-funksjonen i seg er mer enn godt nok. Hver gang du treffer på en ny kombinasjon uten å satse på nytt, vil gevinsten bli multiplisert med et stadig høyere tall. Dobling, tredobling, helt opp til en femdobling av spillerens gevinster har gjort Gonzo’s Quest til en favoritt blant tusenvis av spillere. Spilleautomaten ser nydelig ut uansett hvor stor skjerm man bruker, og den animerte grafikken vekker hele maskinen til live. Om du jakter på gratis spinn, vil du med stor sannsynlighet få spille Gonzo’s Quest temmelig snart – dette er nemlig en av de mest populære spilleautomatene å inkludere i tilbud med gratisspinn. Den høye utbetalingsraten og det faktum at Net Entertainment står bak hjelper til på populariteten. Bli med Gonzo på hans utforskende reise, og se deg selv bli overøst av gull om når du frem til skatten!