Hall of Gods Spilleautomat på Nett

Net Entertainment er trolig den mest kjente spillutvikleren der ute for øyeblikket – de skaper spilleautomater så ofte man så vidt rekker å følge med. En av deres nye maskiner har fått navnet Hall of Gods. Denne tar oss med til Valhall, der norrøne guder står klare for å bade spilleren i gull. Hall of Gods er kanskje ikke den aller beste spilleautomaten fra Net Entertainment når det kommer til grafikk og detaljer, men det er en veldig god grunn til dette – den har nemlig en progressiv jackpot! Spilleautomater med progressive jackpotter har ikke like god grafikk som andre maskiner nettopp fordi jackpotten tar mye av arbeidet.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Hver gang du spinner hjulene, går en liten del av innsatsen til jackpotten. Hall of Gods har tre jackpotter – en mini-jackpot som sjeldent blir større enn en tusenlapp, en midi-jackpot som ligger på noen titusener, og en mega-jackpot som sjeldent er mindre enn ti millioner kroner. Ti millioner kroner kan man altså vinne på ett eneste spinn! Symbolene på Hall of Gods er alle tatt fra norrøn mytologi, med Odin, Thor, Frøya, Balder og den fryktinngytende dragen som hersker på de syv hav. Spilleautomaten har både wildsymboler, scattere som gir gratisspinn og et bonusspill der man kan stikke av med alt fra noen kronestykker til selveste mega-jackpotten.

Hall of Gods har tjue gevinstlinjer og brede innsatsmuligheter, men det lønner seg som regel å satse høyt, slik at man kan sikre seg større gevinster når kombinasjonene sitter. Når en runde gratisspinn er i gang vil forresten alle gevinster bli tredoblet, så man vil neppe sitte der med minsteinnsasten og se gevinstene krympe. Orker man ikke trykke på spinn-knappen hele tiden, finnes en autospinn-funksjon som gjør jobben for deg. Hall of Gods elskes av lykkejegere, særlig nordmenn som fortsatt bærer på stoltheten av vår eldgamle mytologi, vår første religion.