Immortal Romance Spilleautomat på Nett

Nå snakker vi om en av de beste spilleautomatene som noensinne har blitt gitt ut av Microgaming. Immortal Romance er en spilleautomat som fikk mye oppmerksomhet i 2011 da den kom ut for første gang, men online versjonen har blitt oppdatert siden den gang. I 2015 står denne spilleautomaten frem som en gigant, både når det gjelder innhold og gevinstmuligheter.

Immortal Romance har ingen tradisjonelle gevinstlinjer, men bruker systemet med 243 gevinstmuligheter på de 5 hjulene du spinner rundt. Bak spillet står de samme skaperne som lagde Thunderstruck II, så forventningene var store allerede før spillet ble gitt ut for første gang. Microgaming skuffet ingen og Immortal Romance vil nok være et populært spill i mange år fremover.

Dette gjør spillet til en vinner:

  • 243 måter å vinne på de 5 hjulene
  • Twilight-inspirert tema
  • Bonusfunksjoner som gir gratisspinn og multiplikatorer
  • Fungerer på mobile enheter

Grafikk og design
Hvis grafikk og design betyr mye for deg når du skal spille på en spilleautomat bør du absolutt teste ut dette spillet. Det er mørkt, det er mystisk, men så fantastisk spennende dette ser ut. Teamet er fra serien Twilight, som vi kjenner både fra filmlerretet og bøkene med samme navn. Du vil enkelt kjenne igjen karakterene fra filmene gjennom spillets symboler og grafikken er helt utmerket. Designet rundt symbolene er også meget godt utført og det er bare å glede seg, for dette må bare oppleves.

Spillets funksjoner
Spillet har fire spennende hovedfunksjoner. Vi tar deg gjennom alle og starter med Amber, som er en flott bonusfunksjon hvor du kan vinne 10 gratisspinn. Funksjonen har også en multiplikator som ganger opp gevinstene dine. Det andre bonusfunksjonen har fått navnet Troy, som gir deg 15 gratisspinn. I tillegg kan funksjonen gange opp gevinstene dine hele 6 ganger. Den siste av de tre bonusfunksjonene heter Michael. Her kan du vinne 20 gratisspinn, men det stopper jo selvfølgelig ikke der. Her ganges alle gevinstene dine opp med 5, noe som kan bli en pen sum, ettersom gevinstene her er ganske høye i seg selv. Den fjerde og siste bonusfunksjonen har fått navnet til spillets kvinnelige hovedkarakter, nemlig Sarah. Her kan du vinne opp til 25 gratisspinn og hvor mye gevinstene her blir ganget opp med avgjøres av hvor scatteren havner.

Konklusjon
Microgaming har gjort en fantastisk jobb med dette spillet og vi bøyer oss i støvet for Immortal Romance. Det er nesten så man ikke får nok, men heldigvis kan spillet spilles fra nettbrett og på alle mobiltelefoner, slik at man kan ta det med seg over alt man ferdes.