Jack and the Beanstalk Spilleautomat på Nett

De aller fleste har lest, eller i hvert fall hørt om eventyret med Jack og bønnestengelen. Det er ikke lenge siden en film med samme helter ble sluppet ut og populariteten til eventyret på nytt begynte å stige. Net Entertainment kunne derfor ikke holde seg, og måtte selvsagt skape en spilleautomat med Jack i fokus. Maskinen fikk navnet Jack and the Beanstalk, det engelske navnet på eventyret.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn
Spilleautomaten Jack and the Beanstalk er lagd i 3D-grafikk og har en morsom introduksjonsvideo man bør titte på når man starter spillet for første gang. Spilleautomaten fra Net Entertainment er veldig spesiell og har en eventyrlig atmosfære – Jack hopper rundt på skjermen mens bakgrunnsmusikken skaper stemning. Symbolene består av ulike detaljer fra eventyret, og flere av dem en godt animerte.

Jack and the Beanstalk er en eventyrlig spilleautomat der man får være med på fortellingen – vinner du en runde gratis spinn, vil Jack plante de magiske frøene og se bønnestengelen vokse opp til værs. Gratisspinnene er også spesielle – her får man nemlig samle inn skatter som hjelper Jack med å finne veien til rikdommen. Stikk av med en høne som legger gullegg – det kan umulig slå ut feil! Innsatsmulighetene er brede og en autospinn-funksjon er selvsagt med, så det er all grunn til å prøve ut Jack and the Beanstalk, spesielt om man har sansen for tematiske spilleautomater fra Net Entertainment.

Dette er en grafisk komplett spilleautomat, skapt med moderne teknologi og som har en rekke små, søte detaljer man vil forelske seg i. Når et wildsymbol dukker opp, vil hjulene spinne på nytt en gang til uten kostnad for spilleren, og wildsymbolet vil bevege seg mot venstre. Dette foregår på nytt og på nytt, helt til wildsymbolet er ute av skjermen. En kul, unik funksjon som bare Net Entertainment kunne ha kommet på.