Lost Island Spilleautomat på Nett

Noen ganger vil man kunne slappe av foran dataskjermen og spinne hjulene på en spilleautomat uten å pirre nervene. Man vil lene seg tilbake og titte på vakre fager og animasjoner mens hjulene spinner av seg selv. Det er nok dette Net Entertainment hadde i tankene når de skapte den nye spilleautomaten Lost Island. Maskinen preges av et avslappende, harmonisk tema, der man får titte på en uoppdaget øy med magiske, fargerike planter. Lost Island har en rolig bakgrunnsmusikk og minimalt med forstyrrende funksjoner. Symbolene består av ulike redskap og smykker fra en fortapt sivilisasjon som muligens bodde på den ukjente øya hundrevis av år siden.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Lost Island har ingen bonusspill som forstyrrer roen – her er det bare å sette autospinn-knappen i gang, og se hjulene spinne i det uendelige. Wildsymbolene kommer i form av lille, lysende blomster, og sørger for at utbetalingene skjer hyppig. Hver gang man vinner en liten gevinst ved bruk av den lille blomsten, vil ett tall på toppen av skjermen aktiveres. Dette er en multiplikator – vinner du fem ganger på rad ved hjelp av wildsymbolet, vil den siste gevinsten din bli femdoblet. Det betyr store utbetalinger – Lost Island skryter av å kunne spytte ut over to millioner kroner på ett spinn, selv om den ikke har noen progressiv jackpot eller lignende. Scattersymbolet kommer i form av en skilpadde i gull og med en edelsten på ryggen.

Når gratisspinnene settes i gang, vil et wildsymbol dukke opp på midten av skjermen og forbli på sin plass til de kostnadsfrie spinnene er over. Ellers er det ikke så mye som skjer på Lost Island, denne harmoniske lille øya. Spilleautomaten fra Net Entertainment ser veldig bra ut, med fin grafikk og små animasjoner som ikke skriker etter oppmerksomhet. Lost Island er en brukervennlig, god spilleautomat som passer perfekt til den siste halvtimen man tilbringer foran skjermen før man går til sengs.