Mega Fortune Dreams Spilleautomat på Nett

Net Entertainment har lenge kronet på verdenstoppen når det kommer til spilleautomater med progressive jackpotter. Deres tidløse toppmaskin Mega Fortune er til og med nevnt i Guiness Rekordbok som den mestbetalende spilleautomaten noensinne – Mega Fortune spyttet nemlig ut nesten to hundre millioner kroner til en heldig vinner! Siden Mega Fortune ble noe utdatert når nye, mer moderne spilleautomater begynte å innta markedet, så Net Entertainment seg nødt til å oppdatere sin populære maskin. Oppfølgeren fikk navnet Mega Fortune Dreams, og kan best beskrives som en oppusset Mega Fortune med heftig grafikk og nydelige detaljer.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn

Mega Fortune Dreams er bygd med den aller nyeste teknologien, og ser ut som en fornyet, moderne variant av sin forgjenger. Alle de velkjente funksjonene fra Mega Fortune har også fått plass på Mega Fortune Dreams, dog i friskere farger og finere detaljer. Mega Fortune Dreams ser fantastisk ut selv på store skjermer med høy oppløsning, og symbolene er ekstra godt lagd. Gull og pengebunter har fått besøk av diamanter og moderne tegn på rikdom – dyre klokker og champagneflasker er dog selvsagt fortsatt med som symboler.

Mega Fortune Dreams har også både wildsymboler og scattere som gjør livet ekstra spennende for spillerne som prøver ut spilleautomaten, men det er lykkehjulet som er i fokus nok en gang. Det er nemlig lykkehjulet som deler ut den progressive jackpotten – sistnevnte er forresten sjeldent mindre enn ti millioner kroner, så spillere har muligheten til å bli multimillionærer på sekundet så lenge hellet er med dem. Mega Fortune Dreams har færre gevinstlinjer (20 stykker), men like brede innsatsmuligheter som Mega Fortune. Diamantsymbolet spytter ut gratisspinn som relativt ofte ender opp med en god gevinst, mens autospinn-funksjonen er det alle savnet på Mega Fortune og som nå har fått sin plass på Mega Fortune Dreams. Prøv ut fremtidens klassiker i dag, prøv deg frem med ulike innsatser – og se om ikke du kan bli det neste navnet i Guinness Rekordbok!