Mega Fortune Spilleautomat på Nett

Det var et stort spetakkel på nett når den verdenskjente spilleautomaten Mega Fortune spyttet ut en rekordsum på over hundre millioner kroner til en lykkelig nordmann. Fra ett spinn! Som om det ikke skulle være nok, tok det kun noen måneder før rekorden ble slått på nytt, og den nye summen på over hundre og femti millioner kroner gikk inn i Guinness rekordbok. Mega Fortune handler om rikdom i stort omfang – dette er en av de mest populære spilleautomatene fra Net Entertainment med en progressiv jackpot. Det betyr at hver gang du, eller noen andre for den saks skyld, spinner hjulene, går en liten del av innsatsen inn i jackpotten. Med tiden klatrer denne til gigantiske summer, og før eller siden spyttes den ut til en heldig spiller. Symbolene på spilleautomaten Mega Fortune handler om samme tema som maskinen i seg – gullringer, limousiner, yachter, privatfly, dyr konjakk og sigarer.

Mega Fortune er en rask, actionfylt maskin med flere kule funksjoner som gjør den verdt å prøve ut. Sjansene for å stikke av med den progressive jackpotten er kanskje små, men noen må jo vinne den? Net Entertainment gjorde Mega Fortune til en av de mest spilte automatene på nettet, helt til oppfølgeren dukket opp i 2014. Mega Fortune inneholder både wildsymboler som forvandler seg til alle andre symboler og danner kombinasjoner der du minst forventer det, scattersymboler som deler ut gratisspinn, samt et morsomt bonusspill der du får spinne et lykkehjul av gårde og vinne gode gevinster.

Mega Fortune har en veldig høy utbetalingsrate og brede innsatsmuligheter, noe som lokker til seg tusenvis av spillere fra alle seks bebodde kontinent. Jackpotten er sjeldent mindre enn ti millioner kroner, så her er det alltid noe å hente! Mega Fortune er kanskje ikke like moderne som nyere spilleautomater, ei heller har den så mange animasjoner or kule detaljer, men det er en klassiker – den mest spilte automaten med progressiv jackpot. Samtidig har den en velfortjent plass i Guinness rekordbok, som bare i seg selv bør være nok til å gi denne rakkeren en sjanse.