Piggy Riches Spilleautomat på Nett

Når man tenker på en sparegris, tenker man neppe på en gris som sparer penger. Ei heller på en gris som har spart så mye penger at han kan leve et pompøst liv. Piggy Riches fra Net Entertainment er en spilleautomat som har nettopp denne usannsynlige ideen i fokus. Piggy Riches handler nemlig om en gris, en sparegris som har spart i det uendelige for å kunne leve så vakkert som han bare vil.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn
Symbolene består av gylne bankkort, stappfulle sparegriser med gulltenner, store pengesekker med edelstener og gullmynter, bilnøkler og pengepunger. Så har man selveste herr Gris – han fungerer som et wildsymbol og forvandler seg gjerne til alle andre symboler når du trenger det. Han kone, fru Gris, er scattersymbolet – hun deler ut gratisspinn til spillerne. Piggy Riches har veldig spesielle gratisspinn som lett veier opp for mangelen på et ordentlig bonusspill. Når tre eller flere symboler med fru Gris dukker opp, får du nemlig velge om du vil ha flere gratis spinn med en dobling av alle gevinster, eller færre gratisspinn med mangedobling av alle premier.

Man kan starte ut med så mange som 28 gratis spinn om man treffer på fem symboler med fru Gris, men det ender ikke der – hver gang den rike grisekvinnen dukker opp på skjermen mens gratisspinnene er i gang, vil man få et ekstra spinn per symbol. Det betyr at man kan se seg spinne hjulene i det uendelige uten å bruke så mye som en krone fra egen lomme. Piggy Riches er vakkert lagd, noe man alltid forventer av Net Entertainment. Det er en rask, fargerik spilleautomat med fokus på rikdom og lykke. Se om ikke du også kan kapre til deg noen store pengesekker – Piggy Riches har en maksimal jackpot på 360 000 mynter, noe som betyr godt over en million kroner om man satser maksimalt.