South Park Reel Chaos

Net Entertainment har sluppet dusinvis med spilleautomater som med tiden har fått legendariske statuser, men ytterst få av dem kan måle seg med den patenterte spilleautomat-versjonen South Park. Når den første South Park maskinen kom på markedet, holdt Net Ents konkurrenter på å gi opp. Spilleautomaten var stappfull med kule funksjoner og spennende bonusspill, noe som gjorde den levende og endeløs. Oppfølgeren lot seg vente, men South Park: Reel Chaos var absolutt verdt det.

Besøk hovedsiden for å se alle våre aktuelle tilbud med gratis spinn
Den nye spilleautomaten er enda bedre enn forgjengeren, med symboler som er spesielt skapt av South Park Studios for å fryde kasinospillere verden rundt. Her får vi på nytt møte de fire kameratene fra South Park som alltid er på utkikk etter nye eventyr. South Park: Reel Chaos fra Net Entertainment er vanskelig å beskrive – den har hele fem bonusspill i tillegg til wildsymboler og en saftig jackpot på over en million kroner (om man satser maksimalt). Bakgrunnsmusikken setter stemningen, mens de utallige små animasjonene og videosnuttene får hele spilleautomaten til å våkne til live. South Park: Reel Chaos er grafisk nydelig, med mange sterke farger på en svart bakgrunn og en utsikt mot den lille byen bak selve spillskjermen.

South Park: Reel Chaos ble raskt til en av de mest populære spilleautomatene på nettet etter at den kom ut, og den er fortsatt å finne på utallige topplister. Net Entertainment har selvsagt inkludert en Autospinn-funksjon som lar spilleren velge antallet spinn maskinen skal foreta uten at man må trykke på knappen. Med en minimumsinnsats på to kroner per spinn er det ingen verdens grunn til å gå forbi den ferske lanseringen uten å prøve ut noen spinn. South Park: Reel Chaos er spesielt egnet for de som elsker TV-serien South Park, men passer også ypperlig til både hobbyspillere og storspillere på jakt etter jackpotter. Net Entertainment kunne kanskje inkludert flere av TV-seriens karakterer i stedet for de kjedelige kortsymbolene fra 10 til A, men det er en synd å klage på en så fremragende maskin.