Wild Water Spilleautomat på Nett

Tematiske spilleautomater fra Net Entertainment blir bare bedre og bedre. Hver spilleautomat den skandinaviske spillutvikleren slipper ut blir straks tatt imot med åpne armer, og de fleste maskinene når topplistene allerede den første uka etter lanseringen. Wild Water er en av de flotte, fargerike spilleautomatene Net Ent slapp i 2014. Temaet tar oss med til 60- og 70-tallet, med fredselskende hippier og surfere i godt humør, side om side ved vakre kvinner i gammeldagse svømmedrakter.

Wild Water foregår på stranda, og hver minste detalj hjelper med å sette stemningen. Bakgrunnen, lydeffektene, de store symbolene og nydelige, avslappende fargene gjør dette til en deilig spilleautomat å prøve ut. Flere av symbolene strekker seg forresten over hele hjulet, så vinnersjansene er ekstra høye. Surfere flest er redde for haier, men Wild Water gjør haien til din beste venn – den fungerer nemlig som wildsymbol og kan også dekke et helt hjul, for deretter å pøse ut gevinster. Scattersymbolet er i form av en surfer under en bølge, det er han som deler ut gratisspinn på Wild Water. Tre surfere gir deg 15 gratisspinn, fire gir ut 30 gratisspinn, mens fem surfere gir vanvittige 60 gratisspinn – med tjue gevinstlinjer aktivert vil en slik mengde kostnadsfrie spinn garantert gi en saftig premie.

Wild Water har ingen ordentlige bonusspill, men kan derimot skryte av to unike funksjoner som aktiveres når de store symbolene dukker opp på rekke og rad. Fem hvilke som helst surfere gir deg 20 ganger pengene tilbake, mens fem ulike surfere på rad gir hele 200 ganger innsatsen! Wild Water har også en autospinn-funksjon som lar spilleren lene seg tilbake og se hjulene spinne av seg selv, samt veldig brede innsatsmuligheter som lar alle og enhver prøve ut spillet – selv hippier med et par kroner på kontoen! Prøv ut den kule spilleautomaten Wild Water fra Net Entertainment, den vil få deg i godt humør på en-to-tre.